Szolgáltatásaink

Magyarországra látogatsz? Esetleg legénybúcsút szervezel?

Vagy partyzni jöttök Budapestre a barátaiddal? Nincs Veletek hölgytársaság?

Válassz a gyönyörű hostess csapatunk tagjai közül és szervezz egy garantáltan felejthetetlen élményt! Nem kell mást tenned, válasszd ki a lányok fotói alapján, akik Neked szimpatikusak, és vedd fel velünk a kapcsolatot! Kérlek, a rendezvény dátuma előtt pár nappal keress fel minket, hogy a kiválasztott hostessekket időben értesíteni tudjunk!

Egyedi csomagok: arany, ezüst, bronz

Legénybúcsúkra és  privát rendezvényekre egyedi csomagokkal készültünk, amely  a hostessek közvetítési díján felül kihagyhatatlan Vip szolgáltatásokat is magába foglalnak.

És hogy mik ezek az extrák?

A felejthetetlen estéhez választani tudsz többféle limuzin közül, illetve az általad  kiválasztott szórakozó helyen VIP asztalt  és felszolgálót is biztosítunk, aki egész este folyamán a  rendelkezésetekre áll majd. Emelett a garantált jókedvet egy  vagy két üveg prémium minőségű (általad előzetesen kiválasztott) szeszes itallal alapozzuk meg. A limuzinba kérhetsz még gogos hölgyet is, aki garantáltan feltüzeli majd a hangulatot a party beindulásához.

Hogyan válasszthatom ki a hostesseket?

Hostesseink felvételekor törekedtünk arra, hogy a hölgyek nem csak dekoratívak, hanem idegennyelv-ismerettel is rendelkezzenek. Honlapukon csakis válogatott, kifejezetten dekoratív megjelenésű hölgyek  szerepelnek. Amennyiben eldöntötted, hogy kiket választottál ki, a  Kontakt fül alatt leadhatod egyéni megrendelésed, illetve ha még maradt kérdésed szívesen válaszolunk rá! A kiválasztott hostessek értesítést kapnak a megrendelésről, a kiközvetítésük előzetes egyeztetés alapján történik. Megrendelést budapesti helyszínekre, valamint az ország egész területére vállalunk.

A fentieken  kívül lehetőség van hostesseinket:

  • vacsorakíséretre,
  • privát és üzleti rendezvényekre,
  • videoklipp és reklámfilm forgatásra,
  • fotózásra,
  • promóciókra  is lehetséges megrendelni.